.r1_iframe_embed { position: relative; overflow: hidden; width: 100%; height: auto; padding-top: 56.25%; } .r1_iframe_embed iframe { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; border: 0; }

دوره آموزشی روشهای پرداخت در تجارت بین الملل

rostami
مجتبی رستمی
اخرین بروزرسانی ۱۴۰۰/۰۹/۲۹
31 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

دوره آموزشی روشهای پرداخت در تجارت بین الملل متدی​

روشهای متعددی برای پرداخت در معاملات بین المللی وجود دارد که انتخاب یک روش برای پرداخت عموما توسط طرفین و به صورت توافقی انجام می شود و به عوامل متعددی می­تواند بستگی بستگی داشته باشد. از میان روشهای پرداخت در تجارت بین الملل چهار روش مورد تاکید ویژه قرار گرفته اند که عبارتند از:

۱- پرداخت بر اساس پیش پرداخت

برای این روش لازم است یکسری شرایط فراهم شود و مهمترین آن اعتماد کامل بین خریدار و فروشنده است. یکی دیگر از شرایط این است که کشور خریدار مجوز پرداخت تمام هزینه محصول را به خریدار بدهد و در واقع باید این قانون در کشور خریدار وجود داشته باشد و آخرین شرط هم این است که بین کشور خریدار و فروشنده نباید منعی از نظر صادرات و واردات کالا و محصول وجود داشته باشد.

۲- پرداخت بر اساس حساب باز

روش حساب باز  یکی دیگر از روشهای پرداخت در تجارت بین الملل می باشد که بر خلاف روش پیش پرداخت است. در این روش فروشنده کالا را بدون دریافت هیچ مبلغی از خریدار کالا را برای آن بفرستد و باید مالکیت محصول را در طی یک قراردادی به خریدار واگذار نماید.

این نوع از روش پرداخت نیز به قوانین کشورهای دو طرف قرار داد بستگی دارد. البته این روش نیز با خطر بالایی روبرو است و روش های قانونی برای کم کردن ریسک های این قرارداد وجود دارد. یکی از روش هایی که نگرانی را کمتر می کند فرستادن کالا به صورت مرحله به مرحله می باشد تا بخشی از هزینه بار را دریافت کند و بخش های بعدی را در مراحل بعدی بار ارسال نماید.

۳- پرداخت بر اساس برات  یا وصولی

اگر دو روش پیش پرداخت و حساب باز با هم ترکیب شوند و موانع آنها تکمیل شوند روش پرداخت براتی ایجاد می شود و در واقع برای اینکه مشکل ریسک بین دو طرف از بین برود برات بین دو طرف خریدار و فروشنده جابجا خواهد شد.

از روش های پرداخت در تجارت بین الملل و از زیر مجموعه برات می توان به برات اسنادی اشاره نمود که روشی مطمئن تر از برات وصولی می باشد و فروشنده از طریق بانک با قبول خطر کمتر برات را برای بانک کشور فرد خریدار ارسال می کند و آن برات از این طریق بدست مشتری می رسد.

این برات به شکل اسنادی است که در بانک تنظیم می شود. برات اسنادی هم می توان به شکل های دیداری یا مدت دار باشند که از طریق بانک به خریدار منتقل می شود و پول آنها از فرد گرفته شده و به فروشنده تحویل داده می شود.

۴- پرداخت با اعتبار اسنادی یا LC

یکی از بهترین روشهای پرداخت در تجارت بین الملل که بسیار مورد استفاده قرار می­گیرد، روش اعتبار اسنادی می باشد این روش به نام  LC نیز شناخته می شود.

در این روش خریدار بعد از مذاکرات اولیه به بانک مورد توافق دو طرف خریدار و فروشنده می رود و با بازکردن یک حساب به نام مشتری مبلغ معامله را در آن واریز می کند و مشتری به بانک مربوطه در کشورش مراجعه می کند و با نشان دادن اسناد مرتبط پول واریز شده از طرف خریدار را دریافت می کند.

تقریبا از بهترین و بی خطر ترین روشهای پرداخت در تجارت بین الملل می باشد فقط مدت زمان لازم برای انجام این کار بیشتر می­باشد.

در دوره روشهای پرداخت در تجارت بین الملل به معرفی دقیق ­تر هر یک از این روش­ها پرداخته می­شود و نکات لازم برای هر کدام و مراحل انجام هر کدام به تفصیل بیان می­شود.

برنامه تحصیلی

13 درس2 ساعت 8 دقیقه 11 ثانیه

روش های پرداخت در تجارت بین الملل

درس ۱: روش های پرداخت نقدی (پول و چک)00:10:34
درس ۲: روش های پرداخت از طریق برات یا سفته00:10:41
درس ۳: روش پرداخت از طریق اعتبارات اسنادی (LC)00:11:59
درس ۴: روش پرداخت از طریق اعتبارات اسنادی (LC) 200:9:36
درس ۵: روش پرداخت از طریق اعتبارات اسنادی (LC) 300:10:20
درس ۶: پرداخت از طریق حساب روش های خاص00:8:27
درس ۷: صدور اعتبار اسنادی مرحله اول00:11:15
درس ۸: پرداخت از طریق اعتبارات اسنادی (واریز)00:9:32
درس ۹: اصلاحیه در اعتبارات اسنادی – تمدید سر رسید یا تاریخ حمل00:7:52
درس ۱۰: اختیارات خرید00:11:20
درس ۱۱: بروات وصولی اسنادی Collection Base00:7:34
درس ۱۲: ضمانت نامه های بانکی00:12:54
درس ۱۳: ضمانت نامه – اعتبار ضمانتی00:6:7

اساتید دوره

مجتبی رستمی

0/5
16 دوره
0 دیدگاه
499 دانشجو
مشاهده بیشتر

یک نظر بنویسید

۳,۲۰۰,۰۰۰ تومان

سطح
پیشرفته
مدت زمان 2.1 ساعت
تعداد درس
13 درس
زبان
فارسی